Handla inte bara efter priset

Standard

bland kan den enda motivationen som behövs vara ett bra pris för att köpa en produkt. Men när det kommer till en behandlingsenhet så finns det så mycket mer att ta hänsyn till. Den måste vara smidig och bekväm för som väl för patienten som tandläkaren. Sedan finns det många olika enheter där klädseln kanske går att byta.

Det kan vara något att tänka på om man vill förändra utseendet ibland eller bara behöver tvätta klädseln. Det viktigaste man borde komma ihåg är att enheten är hjärtat av kontoret och därför är det jätteviktigt att denna håller hög klass.

En annan viktig produkt där mer än priset spelar roll egentligen är en dental röntgen. Här är det jätteviktigt att kolla vad som kommer med specifikationen. Jag har bl.a. uppmärksammat att företaget Kavo inte tar betalt för licenskostnad, telefonsupport, uppdatering av programvara eller fjärrstyrning via internet.

Sådant kan göra en stor skillnad i plånboken och vet man inte om detta kan man åka på väldigt onödiga kostnader. Så titta inte bara efter hög upplösning och bra pris när du letar efter en ny röntgen!

One thought on “Handla inte bara efter priset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *