20 sätt att bära grönt på St Patricks Day

Standard

Det finns säkert dummare semester än St Patricks Day. Det finns säkert mer irriterande sådana, och mer värdelösa sådana. Men det är inte många som kräver att du ändrar ditt sätt att klä lika obnoxiously. Så där har du det, regeln om dagen:


Bild © 2013 Texas State Library and Archives Commission , Flickr

Använd grön eller få kläm. Det är barnsligt, visst. Men du vill inte ses som en surpuppa, gör du? Plus, det finns ett sätt för en man att bära grönt, när det är dags, som låter honom undvika att se ut som en kagge-stående broderskap bror. (Och litar på oss: Det är precis vad du vill undvika.) Tricket?.

Gå subtil i ansökan, och vara smart om vilken nyans du använder. Åh, och det finns alltid kamouflage. Fortfarande förvirrad? Skaffa dig redas ut med 20 snygga förslag, höger här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *