Träffa Charlie, tröjan-älskande PARROT

Standard

Skratta så mycket du vill, men den här tröjan-klädda papegoja backstory är (som alla stora berättelser) en av hjärt-splittring tragedi, motståndskraft inför motgångar och återlösande makt mode.


Bild © 2010 Dan Taylor , Flickr

Nej, detta aviär vän inte försöker göra en skräddar uttalande, han badade i skräddarsydda stickat eftersom han började plocka ut sina egna fjädrar efter hans tidigare ägare svälte honom. Lyckligtvis, eftersom The Mirror rapporterar, han räddades av Rebecca Blagg, som driver en fristad tillägnad rehabilitera psittacines (fil som enligt vad vi inte kan göra upp). Och medan den tropiska fågeln, som går av Charlie dessa dagar, bor nu i mycket bättre villkor och är korrekt matas han har tagit en tjusig till tröjor som hans nya ägare gör för honom. Per Blagg:

Och där har ni det, folks. Men om Charlie någonsin nedlåter sig att bära en off-the-rack bit, kan vi föreslå denna från CFDA Fashion Fund vinnare The Elder Statesman, som klockar in på strax 50000 SEK ? Bara en tanke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *