Mode Framåt Resor Kläder

Standard

Reser kan vara en komplicerad, frustrerande och stressande process. Oavsett om du tar en snabb väg resa eller hoppa på en transatlantisk flygning, är målet att göra dina resor så bekväm som möjligt. Medan de flesta människor konsumeras med vad techno prylar att packa (ex. IPod, iPad, laptop, DVD-spelare, buller annullering hörlurar, etc.), mitt nummer ett bekymmer är oftast vad jag ska ha på sig? Även reglerna till att välja rätt resa dräkten är få, bör de inte gå utan förvarning.

 Gavin Firkser , 2010

Efter att ha gjort några fel resor mode rör sig i mitt förflutna, jag har myntat själv en expert på området för bekväma resor loungewear.

Om du planerar en resa utomlands och letar efter billiga biljetterbjudanden , prova Bravofly .

Gör funktion lika viktigt som mode i dina resor.

Bara för att du försöker resa bekvämt betyder inte att du måste se ut som du bär pyjamas. Och bara för att du ska resa betyder inte att du måste klä upp. Fundera några moderna, eleganta loungewear. Kanske några snygga, lounge byxor och en mysig kofta. Inget alltför restriktiv och bindande. Bara för att det är Lounge betyder inte det måste bäras i väggarna i ditt hem.

Tänk på din slutdestination.

Kommer ni att träffa vänner eller affärskollegor? Kommer du att gå direkt till ditt hotell eller gå direkt in i ett affärsmöte? Välj kläder som är bekväma, men ändå lämplig för var du behöver vara i den andra änden av din resa. Det finns så många typer av komfort byxor som inte är restriktiva och ger dig gott om mobilitet. Kvinnor har även möjlighet att snygga Lounge klänningar.

Överväga att hålla ett byte av kläder nära som den är lättillgänglig.

Om du inte kan göra din resa dräkt fungerar för dig efter flyg eller bil, överväga att packa de nödvändiga garderob väsentligheter någonstans att du enkelt kan ta sig till, antingen i en bedriva väska eller på toppen av din resväska. På så sätt kan du snabbt och enkelt ta vad du behöver utan krångel.

Klänning för ditt klimat.

Och klimatet menar jag de arktiska temperaturer den vänliga skies eller fuktiga, täppt villkor bilen. Av någon anledning, flygbolagen älskar att frysa ihjäl dig och finslipa temp i bilen är näst intill omöjligt, så det är bäst att förbereda sig med lager på lager. Hitta en lätt, snygg kofta eller tröja för att hålla dig varm om det behövs. Och bottenlagren definitivt behöver andas, så välj mjuka, luftiga tyger som inte kommer att lämna din rygg blöt, och icke-begränsande midjeband som inte kommer att lämna ett avtryck i din sida.